Om TWS

TWS, Tierp Whisky Society är en liten Whiskyklubb med säte i Tierp, TWS startades 2009, vid starten var vi sex stycken medlemmar och som sedan utökades till åtta stycken medlemmar några månader  efter starten.

Vi är nu ett gäng på åtta killar som har diverse olika bakgrund men som har ett stort intresse för livets goda. Alla har vi olika smaker och är olika intresserade av de olika grenarna som vi försöker att visa upp här på sidan, det största gemensamma intresset är dock ändå Whisky och då så klart Single Malt. Det är av den anledningen det gemensamma intresset för Single Malt, som vi drog ihop denna grupp av individer. och nej tyvärr så har vi dagsläge inte tänkt utöka klubbens medlemsantal. Klubben/vi har ca 4st provningar per år.

I Tierp Whisky Society bannlyses alla former av elittänkande. Smak är något subjektivt och därför är Ingen mer expert än någon annan. Vi utvecklar vårt intresse och berikar oss själva under trevligt umgänge. Syftet med föreningen är att dess medlemmar tillsammans, under provningens trevliga och informella form, skall avsmaka god whisky till rimlig kostnad och därmed, om så önskas, få möjlighet till förkovran vad gäller Whisky och dess historia.

Vi hoppas att du som också är whisky intresserad skall ha stort utbyte av våran sida med diverse olika tips om whisky och kanske hitta några nya favoriter i den stora växande floran av olika Singel Malts som finns att tillgå på marknaden.

I övrigt drivs och utformas verksamheten av medlemmarna och alla idéer beaktas. 

/Niklas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.